Nieuws

  Remant Globe Logistics en Steelduxx richten samen REKUPP op

  Steelduxx en Remant Globe Logistics richten samen REKUPP op. REKUPP is een nicheforwarder voor de recyclage-industrie en biedt logistieke oplossingen voor circulaire en recycleerbare goederenstromen.

  REKUPP zal zich volledig focussen op het verschepen van recycleerbare materialen en herbruikbare grondstoffen. Zowel Remant Globe Logistics als Steelduxx (met de overname van Sermar) hebben jarenlange ervaring in deze niche en bouwden een uitgebreide klantenportefeuille uit. Dankzij dit partnership zullen de specialisten van beide bedrijven zich hier verder op kunnen toeleggen. Beide bedrijven werken al vele jaren succesvol samen en zijn geen vreemden voor elkaar.

  Filip Adam, Director of Remant Globe Logistics & REKUPP Partner: ‘“Het toenemend besef voor een bewust gebruik van grondstoffen, meer en meer innovatieve toepassingen voor recycling en het economisch belang, maken dat het REKUPP team erg enthousiast is om hun schouders onder dit project te zetten.”

  Geoffrey Van Dyck, Steelduxx Partner & REKUPP Partner: “Met ingang van 14 juni 2021 zal REKUPP als zelfstandige brand opereren onder de hoede van Steelduxx en Remant Globe Logistics. Het team bestaat uit medemerkers van beide bedrijven, goed voor een tiental experten. We hebben onze intrek genomen in een van de mooie pakhuizen aan de Godefriduskaai op het Eilandje in Antwerpen.”

  Filip Adam “REKUPP zal zich in de eerste fase richten op de maritieme expeditie van herbruikbare materialen zoals papier, textiel, metaal en plastics. Maar ook andere producten die dankzij recyclage bijdragen tot duurzame oplossingen, kunnen we verschepen. Dit zowel in Europa als naar wereldwijde bestemmingen. De expeditie van recuperatiematerialen vraagt om bijzondere expertise en kennis van regelgeving van de origine- en bestemmingslanden. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen de klanten van REKUPP hierop rekenen.“

  Geoffrey Van Dyck: “REKUPP heeft met Remant Groep en Steelduxx twee solide en innovatieve logistieke experten achter zich staan. Dit in combinatie met een internationaal netwerk van vaste partners en een uitgebreide klantenportefeuille, geven het REKUPP team alle vertrouwen in een succesvolle toekomst.“

  Nieuwsberichten

  Meer informatie nodig?

  Contacteer ons