Door-to-door logistiek

  In alle uithoeken van de wereld aan uw zijde

  Remant Globe Logistics zet sterk in op turnkey projecten en organiseert op dagelijkse basis door-to-door transporten naar en van alle continenten.

  Indien nodig gaan wij ter plaatse om uw project voor te bereiden en de correcte documentatie flows op te zetten. We zorgen voor lokale douane-inklaringen, maar ook voor doorvoer en opslag op uw start- en eindbestemming. Samen met u waken we over het correcte verloop van uw transport en verzekeren we de follow-up tot op de eindbestemming.

  Interesse? Zin in een samenwerking?

  Contacteer ons!

  Op maat gemaakt & klantgericht

  Remant Globe Logistics ontwikkelt oplossingen op maat van uw transportvereisten. Wij luisteren graag naar uw logistieke noden!

  Lees meer

  Wereldwijd netwerk van partners

  Remant Globe Logistics is uw expert in wereldwijde cross trades. Wij selecteren nauwkeurig onze overzeese partners teneinde een match van ons DNA te bekomen. Ons netwerk van partners zorgt ervoor dat wij ogen en oren hebben in alle uithoeken van de wereld waar u en wij dit nodig achten.

  Lees meer

  Integratie in uw systemen

  Dankzij het gebruik van geïntegreerde systemen kunnen onze teams zich volledig concentreren op het vinden van de juiste transportoplossingen voor uw traject. Met deze enorme tijdsbesparing verzekeren onze Transport Architecten een vlotte follow-up en snelle communicatielijnen.

  Lees meer