Integratie in uw systemen

Transparantie als hoeksteen van onze samenwerking

Dankzij het gebruik van geïntegreerde systemen kunnen onze teams zich volledig concentreren op het vinden van de juiste transportoplossingen voor uw traject. Met deze enorme tijdsbesparing verzekeren onze Transport Architecten een vlotte follow-up en snelle communicatielijnen.

Een weldoordachte paperless transit en een digitale uitwisseling van gegevens zorgen voor tijdsbesparing, optimalisatie en efficiëntie in uw logistieke keten. Zo kunnen onze teams uw transporten efficiënt monitoren en kunnen ze focussen op een persoonlijke service, rapportering en acute probleemoplossing.

Interesse? Zin in een samenwerking?

Contacteer ons!

Op maat gemaakt & klantgericht

Remant Globe Logistics ontwikkelt oplossingen op maat van uw transportvereisten. Wij luisteren graag naar uw logistieke noden!

Lees meer

Door-to-door logistiek

Remant Globe Logistics zet sterk in op turnkey projecten en organiseert op dagelijkse basis door-to-door transporten naar en van alle continenten.

Lees meer

Wereldwijd netwerk van partners

Remant Globe Logistics is uw expert in wereldwijde cross trades. Wij selecteren nauwkeurig onze overzeese partners teneinde een match van ons DNA te bekomen. Ons netwerk van partners zorgt ervoor dat wij ogen en oren hebben in alle uithoeken van de wereld waar u en wij dit nodig achten.

Lees meer