Hightech industrie

Geen uitdaging te groot voor onze Transport Architecten

Remant Globe Logistics voorziet in de wereldwijde door-to-door pick-up & delivery van uw hightech machinery en de aflevering op de project site waar uw ingenieurs de installatie meteen kunnen opstarten. Wij coördineren alle transportmodi, selecteren de juiste lokale partner, zorgen indien nodig voor tijdelijke opslag en garanderen een correcte inklaring van uw goederen, inclusief advies over de correcte verzekeringen en documentatie.

Onze expertise

Staalproducten

Wij bieden expertise in het verschepen van containers en special equipment voor al uw staaltransport. Van ultradunne staalvezels tot zware stalen platen, beams en coils.

Lees meer

Steel isn't just steel

Industrieel textiel

Elke vezel in ons DNA is gefocust op uw logistieke uitdagingen. Wij bieden ondersteuning in het transport van industrieel textiel voor diverse industrieën.

Lees meer

Van natuurlijke bron tot high-end afgewerkt product

Dierenvoeding en additieven

Remant Globe Logistics organiseert de import van ruwe grondstoffen en de export van afgewerkte producten, van ‘ready to eat’ dierenvoeding tot hoogwaardige additieven.

Lees meer

Uw kwaliteit, onze zorg

Natuurlijke & industriële vloeistoffen

Van oliën tot smeermiddelen, van compound tot master batch, van dranken tot chemicaliën, gevaarlijk of niet: uw liquids zijn in goede handen bij Remant Globe Logistics. Flessen, tonnen, flexi-bags, tanks of olievaten, niets is ons onbekend.

Lees meer

Een geoliede service voor uw transport

Plastics & rubbers

Wij bieden de flexibiliteit die nodig is in deze sterk groeiende, snel veranderende markt.

Lees meer

De uitdaging van een snel veranderende markt