Hightech industrie

  Geen uitdaging te groot voor onze Transport Architecten

  Remant Globe Logistics voorziet in de wereldwijde door-to-door pick-up & delivery van uw hightech machinery en de aflevering op de project site waar uw ingenieurs de installatie meteen kunnen opstarten. Wij coördineren alle transportmodi, selecteren de juiste lokale partner, zorgen indien nodig voor tijdelijke opslag en garanderen een correcte inklaring van uw goederen, inclusief advies over de correcte verzekeringen en documentatie.

  Onze expertise

  Staalproducten

  Wij bieden expertise in het verschepen van containers en special equipment voor al uw staaltransport. Van ultradunne staalvezels tot zware stalen platen, beams en coils.

  Lees meer

  Steel isn't just steel

  Industrieel textiel

  Elke vezel in ons DNA is gefocust op uw logistieke uitdagingen. Wij bieden ondersteuning in het transport van industrieel textiel voor diverse industrieën.

  Lees meer

  Van natuurlijke bron tot high-end afgewerkt product

  Dierenvoeding en additieven

  Remant Globe Logistics organiseert de import van ruwe grondstoffen en de export van afgewerkte producten, van ‘ready to eat’ dierenvoeding tot hoogwaardige additieven.

  Lees meer

  Uw kwaliteit, onze zorg

  Natuurlijke & industriële vloeistoffen

  Van oliën tot smeermiddelen, van compound tot master batch, van dranken tot chemicaliën, gevaarlijk of niet: uw liquids zijn in goede handen bij Remant Globe Logistics. Flessen, tonnen, flexi-bags, tanks of olievaten, niets is ons onbekend.

  Lees meer

  Een geoliede service voor uw transport

  Plastics & rubbers

  Wij bieden de flexibiliteit die nodig is in deze sterk groeiende, snel veranderende markt.

  Lees meer

  De uitdaging van een snel veranderende markt