Wereldwijd netwerk van partners

  Wereldwijde service, lokale verankering

  Remant Globe Logistics is uw expert in wereldwijde cross trades. Wij selecteren nauwkeurig onze overzeese partners teneinde een match van ons DNA te bekomen. Ons netwerk van partners zorgt ervoor dat wij ogen en oren hebben in alle uithoeken van de wereld waar u en wij dit nodig achten.

  Bij Remant Globe Logistics spreken we niet over agenten, maar over partners waarmee we persoonlijke contacten onderhouden en die we regelmatig ontmoeten. Vertrouwen is de basis waarop wij onze lange-termijnrelaties uitbouwen om een vlotte samenwerking te verzekeren voor uw transport.

  Interesse? Zin in een samenwerking?

  Contacteer ons!

  Op maat gemaakt & klantgericht

  Remant Globe Logistics ontwikkelt oplossingen op maat van uw transportvereisten. Wij luisteren graag naar uw logistieke noden!

  Lees meer

  Door-to-door logistiek

  Remant Globe Logistics zet sterk in op turnkey projecten en organiseert op dagelijkse basis door-to-door transporten naar en van alle continenten.

  Lees meer

  Integratie in uw systemen

  Dankzij het gebruik van geïntegreerde systemen kunnen onze teams zich volledig concentreren op het vinden van de juiste transportoplossingen voor uw traject. Met deze enorme tijdsbesparing verzekeren onze Transport Architecten een vlotte follow-up en snelle communicatielijnen.

  Lees meer