Achter de schermen van Remant

Nieuwsberichten

14.11.18
Globe Logistics - Evenementen
Begin oktober 2018 konden we het team van Remant Globe Logistics terugvinden in Mechelen voor een dagje teambuilding. Van een stadsrally tot een Stand Up Paddle Tocht over de Dijle en een gezellig diner in het stadscentrum.
Lees meer
12.07.18
Globe Logistics - Nieuws
Eind juni nam onze collega Nils deel aan een halve triatlon in Finland: 1,9 km zwemmen, 90 km fietsen en 21 km lopen in 5 uur en 17 minuten. Zijn ervaring lees je hier.
Lees meer
03.07.18
Globe Logistics - Evenementen
Op donderdag 7 juni bracht Remant Globe Logistics een bezoek aan de Port of Antwerp met een internationale delegatie van een vertrouwde klant vanuit België, Nederland, Duitsland, Italië, Slowakije en Roemenië.
Lees meer
16.03.18
Globe Logistics - Nieuws
Van ongeloof tot unieke verscheping: wij transporteren ezelfecaliën met business class service. Eender welke commodity, uw transport is in professionele handen!"
Lees meer
26.02.18
Globe Logistics - Nieuws
Last minute order tot verpakking en verscheping (2x40’) van aluminium constructie voor een event in L.A.
Lees meer
02.06.20
Remant - Nieuws
Remant biedt haar klanten van de verschillende business units ondersteuning bij Project Logistiek en Speciaal Transport. Dankzij jarenlange ervaring in complexe leveringen qua gewicht, omvang, traject, moeilijk bereikbare bestemmingen ... kunnen we onze klanten hier volledig in ontzorgen.
Lees meer
19.03.20
Remant - Nieuws
Naar aanleiding van de beslissingen die onze regering heeft genomen omtrent het Coronavirus/COVID-19 en ieders verantwoordelijkheid, hebben we besloten om onze manier van werken tijdelijk aan te passen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk in te perken.
Lees meer
05.03.20
Remant - Nieuws
We zetten graag enkele van onze collega's in het zonnetje naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag op 8 maart. Eveline Quintelier, Receptioniste en Annick Pauwels, Transport Architect zijn slechts twee van de vrouwelijke krachten die dagelijks hun schouders zetten onder het succes van Remant.
Lees meer
Aan het laden