Remant Globe Logistics, voor een persoonlijke logistieke aanpak

Remant Globe Logistics, voor een persoonlijke logistieke aanpak

Onze expertise

Staalproducten

Wij bieden expertise in het verschepen van containers, special equipment en breakbulk voor al uw staaltransport. Van ultradunne staalvezels tot zware stalen platen, beams en coils.

Lees meer

Hightech industrie

Van een wereldwijde pick-up service voor uw hightech machinery tot levering op de projectsite, uw waardevolle goederen verdienen onze expertise en zorg.

Lees meer

Industrieel textiel

Elke vezel in ons DNA is gefocust op uw logistieke uitdagingen. Wij bieden ondersteuning in het transport van industrieel textiel voor diverse industrieën.

Lees meer

Dierenvoeding & additieven

Remant Globe Logistics organiseert de import van ruwe grondstoffen en de export van afgewerkte producten, van ‘ready to eat’ dierenvoeding tot hoogwaardige additieven.

Lees meer

Natuurlijke & industriële vloeistoffen

Van oliën tot smeermiddelen, van compound tot master batch, van dranken tot chemicaliën, gevaarlijk of niet: uw liquids zijn in goede handen bij Remant Globe Logistics. Flessen, tonnen, flexi-bags, tanks of olievaten, niets is ons onbekend.

Lees meer

Plastics & rubbers

Wij bieden de flexibiliteit die nodig is in deze sterk groeiende, snel veranderende markt.

Lees meer

Recycleerbare materialen

Remant Globe verzorgt het internationale transport van recycleerbaar afval zoals oud papier en niet draagbare of versleten kleding.

Lees meer