Testimonial Luc Blommaert – CEO Mattex Groep

  "Remant Globe Logistics schakelt wanneer nodig vlot een versnelling hoger."

  “In 2004 ging onze samenwerking met Remant Globe Logistics van start. In die periode ontwierpen we samen het business model dat we tot op de dag van vandaag hanteren.

  Remant Globe Logistics verzorgt het merendeel van onze transporten vanuit Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten naar gans Europa (inclusief Turkije & Rusland). Hun knowhow van douane is daarbij een grote meerwaarde voor ons aangezien wij voor onze strategische klanten vaak op DDP-basis werken.

  Onze contactpersonen bij Remant Globe Logistics zijn intensief betrokken bij onze samenwerking en reizen geregeld (minstens 3 keer per jaar) naar onze verschillende productiesites samen met hun lokale partners. Die partners zorgen voor een sterke lokale verankering en een netwerk ter plekke. De operationele teams van Remant Globe Logistics werken professioneel en schakelen wanneer nodig vlot een versnelling hoger. Vaak ontmoeten we elkaar ook op beurzen waaraan wij deelnemen, waar ze ons logistieke ondersteuning bieden bij nieuwe klanten.

  Remant Globe Logistics is voor ons een betrouwbare, flexibele en vooral toegewijde partner en vandaar een perfecte match voor de Mattex Groep.”

  – Luc Blommaert
  CEO Mattex Groep