Plastics & rubbers

  De uitdaging van een snel veranderende markt

  Wij bieden de flexibiliteit die nodig is in deze sterk groeiende, snel veranderende markt. Vandaag koopt u in het Midden-Oosten en verscheept u naar de VS, morgen koopt u in Europa en verscheept u naar het Verre Oosten. Wij adviseren en ondersteunen u in uw logistieke uitdaging binnen deze complexe sector en bieden de nodige oplossingen voor een correcte documentatie zoals de switch naar de gepaste B/L’s, LC support en lokale douaneformaliteiten.

  Onze expertise

  Staalproducten

  Wij bieden expertise in het verschepen van containers en special equipment voor al uw staaltransport. Van ultradunne staalvezels tot zware stalen platen, beams en coils.

  Lees meer

  Steel isn't just steel

  Hightech industrie

  Van een wereldwijde pick-up service voor uw hightech machinery tot levering op de projectsite, uw waardevolle goederen verdienen onze expertise en zorg.

  Lees meer

  Geen uitdaging te groot voor onze Transport Architecten

  Industrieel textiel

  Elke vezel in ons DNA is gefocust op uw logistieke uitdagingen. Wij bieden ondersteuning in het transport van industrieel textiel voor diverse industrieën.

  Lees meer

  Van natuurlijke bron tot high-end afgewerkt product

  Dierenvoeding en additieven

  Remant Globe Logistics organiseert de import van ruwe grondstoffen en de export van afgewerkte producten, van ‘ready to eat’ dierenvoeding tot hoogwaardige additieven.

  Lees meer

  Uw kwaliteit, onze zorg

  Natuurlijke & industriële vloeistoffen

  Van oliën tot smeermiddelen, van compound tot master batch, van dranken tot chemicaliën, gevaarlijk of niet: uw liquids zijn in goede handen bij Remant Globe Logistics. Flessen, tonnen, flexi-bags, tanks of olievaten, niets is ons onbekend.

  Lees meer

  Een geoliede service voor uw transport