Op maat gemaakt & klantgericht

  Wanneer logistiek persoonlijk wordt

  Remant Globe Logistics ontwikkelt oplossingen op maat van uw transportvereisten. Wij luisteren graag naar uw logistieke noden!

  Zee-, lucht-, express- of wegvervoer: wij staan altijd en overal aan uw zijde. U kan alle data over uw verschepingen op de voet volgen via een online monitoring tool, die zichtbaar is voor u en voor uw klanten. Op uw vraag lassen we ook de nodige KPI’s en rapporteringen in voor uw transport.

  Interesse? Zin in een samenwerking?

  Contacteer ons!

  Door-to-door logistiek

  Remant Globe Logistics zet sterk in op turnkey projecten en organiseert op dagelijkse basis door-to-door transporten naar en van alle continenten.

  Lees meer

  Wereldwijd netwerk van partners

  Remant Globe Logistics is uw expert in wereldwijde cross trades. Wij selecteren nauwkeurig onze overzeese partners teneinde een match van ons DNA te bekomen. Ons netwerk van partners zorgt ervoor dat wij ogen en oren hebben in alle uithoeken van de wereld waar u en wij dit nodig achten.

  Lees meer

  Integratie in uw systemen

  Dankzij het gebruik van geïntegreerde systemen kunnen onze teams zich volledig concentreren op het vinden van de juiste transportoplossingen voor uw traject. Met deze enorme tijdsbesparing verzekeren onze Transport Architecten een vlotte follow-up en snelle communicatielijnen.

  Lees meer