REKUPP, moving your circular commodities

Remant Globe Logistics en Steelduxx bundelen hun krachten en hebben REKUPP opgericht.

Door deze samenwerking beschikt REKUPP over tientallen jaren ervaring in logistieke niches, waardoor het een sleutelrol zal spelen in de circulaire economie. Wij verschepen herbruikbare grondstoffen over de hele wereld. We kunnen dus gerust stellen dat REKUPP binnenkort niet meer weg te denken is uit de recyclage industrie.

U kunt vertrouwen op onze kennis en ons internationale netwerk om uw circulaire grondstoffen te verschepen naar internationale bestemmingen. Met REKUPP bent u gerust dat uw recycleerbare goederen hun bestemming bereiken.

 

Onze expertise

Staalproducten

Wij bieden expertise in het verschepen van containers en special equipment voor al uw staaltransport. Van ultradunne staalvezels tot zware stalen platen, beams en coils.

Lees meer

Steel isn't just steel

Hightech industrie

Van een wereldwijde pick-up service voor uw hightech machinery tot levering op de projectsite, uw waardevolle goederen verdienen onze expertise en zorg.

Lees meer

Geen uitdaging te groot voor onze Transport Architecten

Industrieel textiel

Elke vezel in ons DNA is gefocust op uw logistieke uitdagingen. Wij bieden ondersteuning in het transport van industrieel textiel voor diverse industrieën.

Lees meer

Van natuurlijke bron tot high-end afgewerkt product

Dierenvoeding en additieven

Remant Globe Logistics organiseert de import van ruwe grondstoffen en de export van afgewerkte producten, van ‘ready to eat’ dierenvoeding tot hoogwaardige additieven.

Lees meer

Uw kwaliteit, onze zorg

Natuurlijke & industriële vloeistoffen

Van oliën tot smeermiddelen, van compound tot master batch, van dranken tot chemicaliën, gevaarlijk of niet: uw liquids zijn in goede handen bij Remant Globe Logistics. Flessen, tonnen, flexi-bags, tanks of olievaten, niets is ons onbekend.

Lees meer

Een geoliede service voor uw transport

Plastics & rubbers

Wij bieden de flexibiliteit die nodig is in deze sterk groeiende, snel veranderende markt.

Lees meer

De uitdaging van een snel veranderende markt