REKUPP, moving your circular commodities

  Remant Globe Logistics en Steelduxx bundelen hun krachten en hebben REKUPP opgericht.

  Door deze samenwerking beschikt REKUPP over tientallen jaren ervaring in logistieke niches, waardoor het een sleutelrol zal spelen in de circulaire economie. Wij verschepen herbruikbare grondstoffen over de hele wereld. We kunnen dus gerust stellen dat REKUPP binnenkort niet meer weg te denken is uit de recyclage industrie.

  U kunt vertrouwen op onze kennis en ons internationale netwerk om uw circulaire grondstoffen te verschepen naar internationale bestemmingen. Met REKUPP bent u gerust dat uw recycleerbare goederen hun bestemming bereiken.

   

  Onze expertise

  Staalproducten

  Wij bieden expertise in het verschepen van containers en special equipment voor al uw staaltransport. Van ultradunne staalvezels tot zware stalen platen, beams en coils.

  Lees meer

  Steel isn't just steel

  Hightech industrie

  Van een wereldwijde pick-up service voor uw hightech machinery tot levering op de projectsite, uw waardevolle goederen verdienen onze expertise en zorg.

  Lees meer

  Geen uitdaging te groot voor onze Transport Architecten

  Industrieel textiel

  Elke vezel in ons DNA is gefocust op uw logistieke uitdagingen. Wij bieden ondersteuning in het transport van industrieel textiel voor diverse industrieën.

  Lees meer

  Van natuurlijke bron tot high-end afgewerkt product

  Dierenvoeding en additieven

  Remant Globe Logistics organiseert de import van ruwe grondstoffen en de export van afgewerkte producten, van ‘ready to eat’ dierenvoeding tot hoogwaardige additieven.

  Lees meer

  Uw kwaliteit, onze zorg

  Natuurlijke & industriële vloeistoffen

  Van oliën tot smeermiddelen, van compound tot master batch, van dranken tot chemicaliën, gevaarlijk of niet: uw liquids zijn in goede handen bij Remant Globe Logistics. Flessen, tonnen, flexi-bags, tanks of olievaten, niets is ons onbekend.

  Lees meer

  Een geoliede service voor uw transport

  Plastics & rubbers

  Wij bieden de flexibiliteit die nodig is in deze sterk groeiende, snel veranderende markt.

  Lees meer

  De uitdaging van een snel veranderende markt